Eigen informatie en meldomgeving voor de 65.000+ medewerkers van de Nederlandse Politie

Eigen informatie en meldomgeving voor de 65.000+ medewerkers van de Nederlandse Politie

Vanaf maandag 16 januari kunnen alle medewerkers van de Nederlandse Politie terecht bij het 100% onafhankelijke informatie en meldpunt Report App. Ruim 2 jaar is er gewerkt aan de inrichting van deze omgeving waar ter voorkoming van grensoverschrijdend gedrag en werkstress alle benodigde informatie en support wordt aangeboden. Deze omgeving staat volledig los van de politie; dat wil zeggen dat naast de mensen vanuit Report App zelf niemand toegang heeft tot data of invloed is op de aangeboden content.

In een tijd waarin grensoverschrijdend gedrag niet langer een taboe is, maar steeds meer gezien wordt als maatschappelijk probleem biedt dit platform de omgeving die er nodig is voor interactie en dialoog.

Eric van Dommelen; een van de initiatiefnemers en voormalig politiemedewerker stelt: “Als medewerker, verdien je de juiste steun en erkenning als je te maken krijgt met ongemakkelijke situaties. De Report App kan daarbij helpen en draagt bij aan meer bewustwording over grensoverschrijdend gedrag en omgangsvormen wat een preventief effect heeft. Je moet veiligheid communiceren en geen onveiligheid creëren.” Van Dommelen is zeer verheugd over het feit dat politiemedewerkers eindelijk vanuit respect en begrip voor omgeving beschermd worden.

De ‘Blauwe versie’ van het platform is voor elke politiemedewerker te downloaden via Google Play of Appstore.

Bosman, oprichter en directeur Report App: “Met ons platform streven we naar een gezonde, respectvolle en duurzame omgeving waar men zich veilig voelt. Ik gun iedereen Report App in de broekzak!

Laat een reactie achter

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *