Stichting Opkikker zet zieke kinderen extra in het zonnetje tijdens Valentijnsdag

Stichting Opkikker legt 5000 zieke kinderen (en hun broertjes en zusjes) komend weekend in de watten met een Valentijnspakket: een chocoladeroos, een kussen, een kaartje, en meer. En diverse kinderafdelingen van ziekenhuizen zullen rood kleuren van de hartjesballonnen. Op deze manier zorgt Stichting Opkikker ervoor dat de liefde wordt gedeeld met alle kinderen die ambassadeur van de stichting zijn.

Ambassadeur zijn van Stichting Opkikker geeft kinderen eigenwaarde en kracht. Ze zijn geen (broertje of zusje van een) patiënt, maar ambassadeur van Stichting Opkikker. En daarnaast vinden de ambassadeurs ook kracht bij elkaar, bij hun lotgenoten.

Niet alleen de ambassadeurs van Stichting Opkikker worden verrast. Ook de kinderen in 15 verschillende ziekenhuizen door heel Nederland worden verrast. Zij krijgen een rode hartjesballon. Stichting Opkikker hoopt hiermee, ondanks alles, ook een lach op hun gezicht te kunnen toveren.

Stichting Opkikker zet zich in voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Als je kind vaak ziek is, dan bestaat jouw wereld uit veel zorgen en onzekerheden. Ieder lichtpuntje helpt deze gezinnen om weer kracht te vinden om door te gaan. Stichting Opkikker verzorgt deze lichtpuntjes. Door het organiseren van Opkikkerdagen, maar ook door bijvoorbeeld het verzorgen van deze actie voor Valentijnsdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *