Zaptec kiest voor Amsterdam als locatie Benelux-kantoor

Zaptec, de toonaangevende Noorse aanbieder van laadstations voor elektrische auto’s, heeft sinds 1 januari van dit jaar een Benelux-kantoor geopend in Amsterdam. Managing Director Benelux Joris Laponder trad op 1 oktober 2022 in dienst bij Zaptec en begon direct met het opzetten van het Benelux-team. Zijn grote netwerk en 20+ jaar ervaring in energie en elektrisch vervoer, gecombineerd met de knowhow en ervaring van Zaptec’s thuismarkt – Noorwegen is Europese EV koploper – vormen de basis voor de Benelux strategie.

De Benelux-markt is meer dan klaar voor substantiële groei” , zegt Joris. “De energietran sitie kent een versnelde groei. Levering en installatie van laadpunten als ook de netwerkcapaciteit in Nederland en Belgie, zijn uitdagingen die gepaard gaan met deze versnelling. Zaptec speelt hier verassend goed op in door snelle levering, installatiegemak en een eenvoudige uitbreiding van laadpunten. Met Zaptec’s geavanceerde technologie wordt het maximale uit het zwaar belaste energienetwerk gehaald.“

Zaptec Pro en Zaptec Go

Zaptec biedt twee future proof kwaliteitsoplossingen; de Zaptec Pro en de Zaptec Go. De Zaptec Pro is een slim en efficiënt laadpunt voor parkeergarages- en plekken bij wooncoöperaties, VVE’s, bedrijven en nieuwbouw. Als slimste en meest flexibele laadpunt op de markt, biedt Zaptec Pro standaard 4G voor snelle installatie, ISO15118 met oa Plug & Charge en Vehicle2Grid voorbereiding. Onderscheidende technologie voor loadbalancing en opschaling van het aantal gekoppelde laders is een belangrijk voordeel dat de Zaptec Pro biedt, om maximaal de bestaande netwerkcapaciteit te benutten. De Zaptec Go is de kleinste thuislader op de markt, met een prijswinnend design. Gemakkelijk te installeren, met ook 4G verbinding zonder extra kosten en door een open API eenvoudig met andere diensten te verbinden.

Veiligheid boven alles

Zaptec’s producten worden continu getest om te voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. In dit marktsegment is Zaptec de onbetwiste leider op het gebied van veiligheid, dat onderstreept wordt door een TüV SUD certificering.

Uitmuntende klantenservice

Blijvend investeren in het hoogste serviceniveau voor klanten, is onderdeel van de Zaptec strategie. Voor partners is een uitgebreide support ingericht, vanaf eerste contact tot en met de service bij levering, installatie en technische ondersteuning.

Geef een reactie

Ontdek meer van NL Actueel 24

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder