John Heijning (41) als hoofd Investor Relations ABN AMRO

John Heijning (41) als hoofd Investor Relations ABN AMRO

ABN AMRO heeft de benoeming bekendgemaakt van John Heijning (41) als het nieuwe hoofd van Investor Relations. De benoeming gaat in op 1 januari 2024. Hij volgt Ferdinand Vaandrager op, die op 16 November 2023 werd benoemd als Chief Financial Officer (CFO) van ABN AMRO.

John is op dit moment hoofd Mobility & Manufacturing en lid van het management team van Corporate & Institutional Clients bij ABN AMRO. Hij is een ervaren bankier die zijn loopbaan in 2007 begon als management trainee bij Fortis (later ASR Nederland). In 2014 kwam John Heijning bij ABN AMRO. Hij maakte deel uit van het Capital Structuring & Advisory team voor Corporate & Institutional Clients, waaraan hij later leiding gaf. In deze functie adviseerde hij grootzakelijke klanten en andere stakeholders over een veelheid van onderwerpen, waaronder grote transacties, strategische zaken, credit ratings, financieringen, herstructurering en kapitaalplanning.

Als hoofd Investor Relations zal John rechtstreeks rapporteren aan de CFO van ABN AMRO, Ferdinand Vaandrager.

Ferdinand Vaandrager: “John heeft een indrukwekkende staat van dienst als senior manager en in het werken met grootzakelijke klanten. Hij maakte deel uit van het IPO dealteam van ABN AMRO en kent onze belangrijkste stakeholders heel goed. Ik ben ervan overtuigd dat zijn ervaring, drive en persoonlijkheid onze constructieve dialoog over brede waardecreatie met investeerders en alle andere stakeholders van ABN AMRO verder zal versterken.”

Laat een reactie achter

Reacties

Nog geen reacties. Waarom begin je de discussie niet?

Geef een reactie