Dode en gewonde bij steekpartij in Enschede, twee minderjarige jongens

Op vrijdagavond 22 december om ongeveer 23:10 uur kreeg de politie een melding van een steekincident aan de Van Lochemstraat. De politie trof op de locatie twee jongens aan. Een jongen die gewond was en door een ambulance naar een ziekenhuis is gebracht en een jongen die later ter plaatse aan zijn verwondingen is overleden

Er is nog getracht om de jongen te reanimeren maar dit mocht helaas niet meer baten. Beide jongens zijn minderjarig en van Syrische afkomst. Over de toedracht van het incident is nog weinig bekend. Mogelijk is er aan de melding een conflict vooraf gegaan tussen meerdere personen. De politie is direct een onderzoek gestart.  

Politie zoekt getuigen

De politie zoekt getuigen van dit incident of mensen die over camerabeelden of andere informatie beschikken die kunnen helpen bij oplossen van deze zaak. Heeft u informatie? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen met de opsporingstiplijn 0800-6070 of door het tipformulier hieronder in te vullen. Met het formulier kunt u ook beelden met ons delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *